Skip to content

Bulunduğunuz Sayfa : Anasayfa arrow Yönetim Kurulu arrow Emin ÖZKAN arrow Emin ÖZKAN
Emin ÖZKAN

 
Emin ÖZKAN
Harita Kadastro Mühendisi
Gayrimenkul Değerleme Uzmanı


Yönetim Kurulu Üyesi
1967’de Bartın’da doğdu. İlk ve ortaöğrenimini Bartın’da tamamladı.

Yıldız Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Harita Mühendisliği’ni bitirdi. Sonrasında Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünü tamamladı. Ayrıca SPK Gayrimenkul Değerleme Uzmanlığı Lisansı aldı. Marmara Üniversitesi Gayrimenkul Değerleme ve Finansman bölümünde yüksek lisans yapmaktadır.

Bahçeşehir Üniversitesi Hükümet ve Liderlik Okulu’nda Siyaset Okulu, Siyasi Kampanya Metotları, Belediyelerde Kurumsallaşma ve Stratejik Yönetim sertifika programları ile Adalet ve Kalkınma Partisi’nin açmış olduğu Siyaset Akademisi’ni bitirdi.

GAP projesi kapsamında Şanlıurfa'da çalışmalar yaptı. Otoyol projelerinin Kınalı etabında şantiye ve proje çalışmalarında bulundu.


Kağıthane Belediye Başkanlığı’nda Başkan Danışmanlığı görevinde bulunan Özkan, 1992 yılı itibariyle aynı yerde Fen İşleri, İmar ve Şehircilik, Emlak-İstimlak, Harita ve diğer birimlerde müdürlük dahil olmak üzere her kademede görev yaptı.

Spor kulüplerinde ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarında yönetim kurulu üyeliği yapan Özkan, iyi derecede İngilizce ve orta düzeyde Almanca bilmektedir. Evli ve 3 çocuk babasıdır.

Gsm: 0533 969 5778

Mail: Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır