Skip to content

Bulunduğunuz Sayfa : Anasayfa
Derneğimizin 4. Genel Kurul Toplantısı Yapıldı
Derneğimizin 4. Olağan Genel Kurul Toplantısı 17 Ekim 2015 günü üyelerimizin katılımıyla Perpa Ticaret Merkezi Toplantı Salonu Okmeydanı-İSTANBUL adresinde yapıldı.

Sıcak ve samimi bir ortam içerisinde yapılan Genel Kurulda dönem içindeki faaliyetler değerlendirilerek yeni dönemde görev yapacak yönetim kurulu ve denetleme kurulu üyeleri seçildi.
Genel Kurul toplantısı sırasında, üyelerimizce, gelecek dönem içerisinde Bilirkişilik Kurumu Kanun Tasarısının yasalaşması safhasında derneğimize düşecek görevin ifası konusunda çalışmaların yapılması, bilirkişilik görevinin çağdaş anlamda kurumsallaşması için derneğimizin destek vermesi, Adaletin hakkaniyetle sağlanmasında önemli görevi bulunan bilirkişilik kurumuna gereken saygınlığın kazandırılması için uzmanlık dallarının ve bu dallarda görev alacak kişilerin niteliklerinin ve uzmanlık için edinilmesi gereken deneyimlerin uluslararası kıstaslar da göz önünde bulundurularak tespiti konusunda çalışmalar yapılması, bilirkişilik hizmeti talep edecek kurumlar ve kişilerin üyelerimize kolay ulaşabilmesi için gerekli düzenlemelerin yapılması hususlarında değerlendirmelerde bulunuldu.




















































 
2022 YILI KESİN BİLİRKİŞİ LİSTELERİ AÇIKLANMIŞ OLUP EKTE LİSTEDE YER ALIP ALMADIĞINIZI KONTROL EDEBİLİRSİNİZ. 2022 YILI KESİN BİLİRKİŞİ LİSTELERİ
Yaşar Aslan Skytürk canlı yayında
Derneğimizin Onursal Başkanı Yaşar ASLAN
22.12.2010 tarihinde Skytürk
TV'de canlı yayın konuğu olarak
bilirkişilik konusunda açıklama-
larda bulundu... Yayını izlemek
için resmin üstüne tıklayınız...

Makaleler

Bu Sitede Ara

Site İstatistikleri

Ziyaretçiler: 1804604

Kimler Sitede