Skip to content

Bulunduğunuz Sayfa : Anasayfa
DERNEĞİMİZİN 6. GENEL KURUL TOPLANTISI YAPILDI
Derneğimizin 6. Olağan Genel Kurul Toplantısı 12 Kasım 2021 günü üyelerimizin katılımıyla Perpa Ticaret Merkezi PERSİAD Toplantı Salonu Okmeydanı-İSTANBUL adresinde yapıldı.

Sıcak ve samimi bir ortam içerisinde yapılan Genel Kurulda dönem içindeki faaliyetler değerlendirilerek yeni dönemde görev yapacak yönetim kurulu ve denetleme kurulu üyeleri seçildi.

Toplantımıza üyemiz ve Şişli Belediye Başkanı sayın Muammer KESKİN de katılarak üyelerimize başarı dileklerini iletti.

Genel Kurul toplantısı sırasında, pandemi nedeniyle yaşanan sıkıntılar, adliyelere rapor teslim süreleriyle ilgili uygulamaların değişmesi, keza adliye girişlerindeki aramaların yarattığı zorluklar görüşülerek, bilirkişilere arabuluculara ve uzlaştırmacılara benzer biçimde hem kimliğini belirleyecek, hem de Adliye girişlerinin ve böylece hizmetin hızlanmasını sağlayacak bilirkişi tanıma kartı verilmesi hususu vurgulanarak yeni dönemde bilirkişilik başvuruları ve tekamül eğitimi konularında değerlendirmeler yapılarak, gelecek dönem içerisinde bilirkişilik görevinin çağdaş anlamda kurumsallaşması için derneğimizin destek vermesi hususlarında önerilerde bulunuldu.





















 
2022 YILI KESİN BİLİRKİŞİ LİSTELERİ AÇIKLANMIŞ OLUP EKTE LİSTEDE YER ALIP ALMADIĞINIZI KONTROL EDEBİLİRSİNİZ. 2022 YILI KESİN BİLİRKİŞİ LİSTELERİ
Yaşar Aslan Skytürk canlı yayında
Derneğimizin Onursal Başkanı Yaşar ASLAN
22.12.2010 tarihinde Skytürk
TV'de canlı yayın konuğu olarak
bilirkişilik konusunda açıklama-
larda bulundu... Yayını izlemek
için resmin üstüne tıklayınız...

Makaleler

Bu Sitede Ara

Site İstatistikleri

Ziyaretçiler: 1804346

Kimler Sitede