Skip to content

Bulunduğunuz Sayfa : Anasayfa
DERNEK YÖNETİM KURULUMUZ BİLİRKİŞİLİK DAİRE BAŞKANINI ZİYARET ETTİ
6754 sayılı Bilirkişilik Kanunu’nun 24.11.2016 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girmesini takiben Adalet Bakanlığı bünyesinde Bilirkişilik Daire Başkanlığı kurulmuştur.

Başkanlık Bilirkişilik Kanunu’nun uygulanmasını sağlayan merkez olup, ülkemizde bilirkişilik kurumunun yapılanmasında ana rolü üstlenmiştir.

Derneğimiz yönetim kurulu olarak, genelde bilirkişilerin sorunları ve özelde İstanbul ilinde görev yapan bilirkişilerin spesifik sorunlarıyla ilgili olarak görüşlerini aktarmak, bilgilendirmek ve istişarelerde bulunmak üzere 17 mayıs 2017 tarihinde Ankara’da Bilirkişilik Daire Başkanı sayın Hakim İzzet BAŞARA’yı makamında ziyaret etmiştir.

Önümüzdeki dönemde Kanunun ikincil düzenlemesi olan uygulama yönetmeliği ve bilirkişilik temel ve alt bölümlerinin oluşturulmasıyla ilgili olarak Derneğimiz görüşleri ve bilirkişilerin sorunları konusunda sayın Daire Başkanı bilgilendirilmiş ve bu çerçevede çok yararlı bir görüşme yapılmıştır.

Üyelerimizin bilgilerine sunulur.
YÖNETİM KURULU











 
2022 YILI KESİN BİLİRKİŞİ LİSTELERİ AÇIKLANMIŞ OLUP EKTE LİSTEDE YER ALIP ALMADIĞINIZI KONTROL EDEBİLİRSİNİZ. 2022 YILI KESİN BİLİRKİŞİ LİSTELERİ
Yaşar Aslan Skytürk canlı yayında
Derneğimizin Onursal Başkanı Yaşar ASLAN
22.12.2010 tarihinde Skytürk
TV'de canlı yayın konuğu olarak
bilirkişilik konusunda açıklama-
larda bulundu... Yayını izlemek
için resmin üstüne tıklayınız...

Makaleler

Bu Sitede Ara

Site İstatistikleri

Ziyaretçiler: 1804113

Kimler Sitede