Skip to content

Bulunduğunuz Sayfa : Anasayfa
BİLİRKİŞİLİK KANUNUNUN GETİRDİĞİ YENİLİKLER
PANEL

Değerli Üyelerimiz,

Bilindiği gibi ülkemizde bilirkişilik sistemini düzenleyen 6754 sayılı Bilirkişilik Kanunu 24.11.2016 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girmiş olup, bu çerçevede Adalet Bakanlığı bünyesinde oluşturulan Bilirkişilik Daire Başkanlığı’nca yasa tarafından öngörülen düzenlemeler uygulamaya konulmaktadır.

Bu yıl bilirkişilik müracaatları, Kanunun getirdiği sistem ve yeni mevzuata göre yapılacaktır.

Haydarpaşa Hukuk Kulübü tarafından, Bilirkişilik Daire Başkanı sayın Hakim İzzet BAŞARA ve sayın Prof. Dr.Talat CANPOLAT’ın konuşmacı olarak katılacağı “BİLİRKİŞİLİK KANUNU’NUN GETİRDİĞİ YENİLİKLER” konulu panel düzenlenmiştir.

Panel 15 Mayıs 2017 Pazartesi günü 14.00-16.00 saatleri arasında Marmara Üniversitesi Haydarpaşa Yerleşkesi Farazi Mahkeme Salonunda yapılacak olup, üyelerimiz ve bilirkişilik yapan uzmanların yeni sistem hakkında bilgilendirilmelerini sağlayacak söz konusu panele katılmak isteyenler için kayıt zorunlu olup, Panel Afişinde de belirtildiği üzere 0 546 2610296 telefon bizzat aranmak veya adı soyadı belirtilerek mesaj atılması halinde, Üniversite kampusuna girişte kolaylık sağlanacaktır.

Üyelerimiz ve tüm bilirkişilere saygı ile duyurulur.
YÖNETİM KURULU


 
2022 YILI KESİN BİLİRKİŞİ LİSTELERİ AÇIKLANMIŞ OLUP EKTE LİSTEDE YER ALIP ALMADIĞINIZI KONTROL EDEBİLİRSİNİZ. 2022 YILI KESİN BİLİRKİŞİ LİSTELERİ
Yaşar Aslan Skytürk canlı yayında
Derneğimizin Onursal Başkanı Yaşar ASLAN
22.12.2010 tarihinde Skytürk
TV'de canlı yayın konuğu olarak
bilirkişilik konusunda açıklama-
larda bulundu... Yayını izlemek
için resmin üstüne tıklayınız...

Makaleler

Bu Sitede Ara

Site İstatistikleri

Ziyaretçiler: 1804680

Kimler Sitede