Skip to content

Bulunduğunuz Sayfa :
 
Yaşar Aslan İstanbul Bilirkişiler Derneği Başkanı Yaşar ASLAN
Yönetim Kurulu Başkanı
Yaşar Aslan,  1963 Kastamonu Daday doğumludur. İlkokulu Kastamonu’da bitirmiştir. Orta öğrenimini İstanbul Kurtuluş Ortaokulu ve Beyoğlu Ticaret Lisesi’nde tamamladıktan sonra Marmara Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümünden mezun olmuştur.
Serbest Muhasebeci Mali Müşavir olarak Şişli’de faaliyetine devam etmektedir. İstanbul Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Şişli İlçe Sekreterya üyeliği ve Mali Müşavirler Muhasebeciler Birliği Derneği Şişli Şubesi’nin Yönetim Kurulu Üyeliği ve Saymanlığı görevlerinde bulunmuştur.
Mali Müşavirlik mesleğinin yanında, Adli Yargı Kurumları ile Hukuk Mahkemelerinde Bilirkişilik yapmaktadır. Bilirkişi ve bilirkişilik üzerine çeşitli dergilerde makaleleri yayınlanmıştır. Uygulamalı Bilirkişilik Rehberi isimli yayımlanmış kitabı bulunmaktadır.
İstanbul Bilirkişiler Derneği’nin kurucu üyesi ve ilk Yönetim Kurulu Başkanıdır. 2006 yılından 2012 yılına kadar derneğin yönetim kurulu başkanlığı görevinde bulunmuştur. Derneğin 13/10/2012 tarihinde yapılan genel kurulunda oybirliği ile Onursal Genel Başkanlık unvanı verilmiştir.